Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 7

Menno Jubels beste voorspeller van ronde 7Met een rondescore van 15,90 punten heeft Menno Jubels beslag gelegd op de weekzege in speelronde 7. Behalve spieren kweken in de sportschool bewijst Menno dit jaar ook een uitstekend voorspeller van voetbaluitslagen te zijn, getuige zijn plek in de subtop van het algemeen klassement. Menno was dit weekend sowieso in Jubelstemming omdat ook zijn favoriete FC Utrecht de eerste competitiezege boekte.

In het spoor van Menno deed ook Remy Seinhorst hele goede zaken. Zijn 15,60 punten waren net niet voldoende voor de beste weekscore, maar met het oog op de eerste periodetitel (die volgende week vergeven wordt) kwam de hoge score zeer gelegen. Later meer over de stand van zaken in de eerste periode.

Klapper van de week
Als we Menno en Remy in de schijnwerpers zetten is ook de prestatie van Bram Finkers vermeldenswaardig. De Almeloƫr en meest actieve persoon op de groepsapp zette een score van 13,90 neer. Hij maakte daarmee de klapper van de week en ging van plek 22 naar 15. Je kunt in deze fase van de competitie snel stijgen, maar net zo hard dalen, ondervonden ook JoostH, Jur en Jan. Zij draaiden een matige ronde en maakten een vrije val op de ranglijst. JeroenB maakte het echter nog bonter dan de drie heren. Halfnaakte vrouwen op de app gooien op de vrijdag gaat hem prima af, maar zijn invulformulier tijdig opsturen lukte deze week niet. JeroenB mag daardoor helemaal geen punten bijschrijven.

Periode 1
Het einde van de eerste periode is in zicht. Behalve een goede weekscore deed Remy ook goede zaken in het algemeen klassement. Hij nam de koppositie weer over van Jim. Remy, die Bas Dost sinds kort als stadgenoot heeft in Lissabon, heeft met het ingaan van de laatste ronde van de periode 3,23 punten meer gescoord dan zijn naaste concurrent. Het lijkt vast te staan dat Remy of Jim periodewinnaar wordt, want nummer 3 (Menko) volgt op ruim 11 punten. De strijd om plek 3 in de periode is ook spannend, want er zijn zeker 5 kandidaten die in de nek hijgen van Menko.