Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 4

Remy Seinhorst slaat dubbelslag in speelronde 4Met de interlandbreak voor de deur heeft Remy Seinhorst uitstekende zaken gedaan. Met een verbluffende score van 21,94 werd Remy weekwinnaar en bovendien veroverde hij de eerste plek in het algemeen klassement. Vanuit zijn appartement in Lissabon kan Remy twee weken genieten van zijn triomf. In verband met interlands zijn er komend weekend geen competitiewedstrijden.

Veel hoge scores in speelronde 4. Dat had vooral te maken met het gelijke spel op zondagmiddag in Eindhoven. FC Groningen stond een uur met z'n tienen, kreeg een strafschop tegen, maar hield PSV desondanks knap op 0-0. Een derde van de deelnemers had een gelijkspel ingevuld en mocht zomaar 7,00 punten bijschrijven. Behalve Remy waren er twee kandidaten die boven 20 punten uit kwamen: Job (20,80) en JeroenK (20,56). Laatstgenoemde droomde zelfs even van een 100%-score, maar gemiste penalty's van Mike Havenaar en Leon de Kogel maakten daar een einde aan.

Reuzensprong
In het algemeen klassement veranderde het een en ander. De familie Sleebos blijft constant presteren en consolideerde hun plek in de top-3. Jur nadert het podium dankzij een goede ronde. Bas, JeroenK, JoostH en Job maakten een reuzensprong op de ranglijst en stegen 10 plekken of meer. Over het algemeen wordt er prima gescoord dit seizoen. Op dit moment zijn er 12 deelnemers met 40 punten of meer. Een gemiddelde van 10 (of meer) per ronde dus en dat is keurig.

Pijnlijk
Sander en Bram hadden zich de vierde speeldag waarschijnlijk ander voorgesteld. Ze bleven op een pijnlijke 0,00 steken en dat was voor Sander al de tweede week op rij. Beide heren voorspelden veel uitzeges. Alleen Ajax slaagde daar deze ronde in. En juist daar ging het tweetal de mist in door een 1 in te vullen. Na een ongetwijfeld inspirerende interlandweek van Blind en co. gaan we op zaterdag 10 september verder met onze spannende competitie. Tot dan!