Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 3

Dubbel feest in Huize SleebosDe gebroeders Sleebos hebben de macht gegrepen in de spannende competitie van 'Bet 306 poules'. De oudste van de twee, Dennis, behield de koppositie dankzij een keurige score van 13,65. De jongste, Jim, pakte 12,25 punt en klom daarmee naar plek 2. Los van de vele juiste voorspellingen zagen de broers hun favoriete clubs ook nog eens een zege boeken. PSV-fan Dennis keek goedkeurend toe hoe PEC Zwolle werd verslagen, FC Twente-sympathisant Jim zag zijn ploeg in een doelpuntrijk duel winnen in Groningen.


Zeven uitoverwinningen in een speelronde. Misschien is het wel een record. Speeldag 3 in de Eredivisie was een ronde waarin de uitteams uitstekend presteerden. Van PSV en Feyenoord kwam de zege niet onverwacht, maar de winstpartijen van Willem II (in Amsterdam) en Twente (in Groningen) kwamen wel als een daverende verrassing.

Spekkoper
Deelnemers die in speelronde 3 vaak kozen voor een uitoverwinning (2'tje) waren spekkoper. Wouter Kalverda presteerde deze ronde het best van allemaal. Met 7 goed voorspelde duels kwam de LO-docent uit op een totaal van 17,45. JeroenB (16,05) en Remy (14,40) bleven aardig in het spoor van de weekwinnaar.

Wanprestaties
In tegenstelling tot de goede prestaties van bovengenoemden waren er ook een aantal wanprestaties. Sander, Bas en Danny gokten op louter gelijke spelen, maar geen enkele wedstrijd eindigde onbeslist. Het drietal bleef daarmee steken op nul punten.

Prooi
De gebroeders Sleebos hebben nog even om te feesten, maar zullen vanaf vrijdag weer volop bij de les moeten zijn. Zij zijn nu de prooi, en de overige 30 kandidaten de jager. Vrijdag 26 augustus start speelronde 4 met Vitesse-Utrecht. Geven de Arnhemmers een vervolg aan hun goede competitiestart? Verliest Utrecht na Timo Letschert en Bart Ramselaar deze week nog een aantal sterkhouders? Verderop in het weekend staat de Rotterdamse clash tussen Feyenoord en voormalig satellietclub Excelsior geprogrammeerd. FC Groningen krijgt de lastige taak om het tij te keren tegen de regerend landskampioen in Eindhoven. Kortom: genoeg ingrediƫnten voor opnieuw een zinderend voetbalweekend!