Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 26

Jan Baron gaat er als een haas vandoor in laatste periodeDe vierde periode is begonnen met een ijzersterk optreden van Jan Baron. Nu de beslissende fase van de Bet306Poules-competitie is aangebroken komt het aan op uithoudingsvermogen, wilskracht en mentaliteit. Als outdoorsporter bezit Jan veel van deze kwaliteiten. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist hij aan het eind van het seizoen komt bovendrijven. Door zijn krachten te verdelen over 34 speelronden, kan de Groninger het dit seizoen nog wel eens ver gaan schoppen.

Met een totaal van 14,75 punten scoorde Jan Baron veel beter dan de meeste kandidaten in speelronde 26. Slechts Remy Seinhorst (13,4) en Maarten Teeuw (12,8) bleven in Jan zijn spoor. Jan kwam overigens vrij dicht in de buurt van een perfecte score. Hij had gelijke spelen voorspeld bij Go Ahead – PSV en Heracles – Utrecht, maar tot Jans afgrijzen kwamen remises deze speelronde helemaal niet voor. Wel waren er 8 thuisoverwinningen (!) en was er 1 uitzege.

Achteraan in de rij
Voor Sander, Job en JoostR draaide deze ronde uit op een teleurstelling. Zij hadden slechts een wedstrijd goed en moeten in de vierde en laatste periode eerst achteraan in de rij aansluiten. Dat is vooral een streep door de rekening voor Sander, die zijn zinnen heeft gezet op het winnen van de laatste periodetitel. Job en JoostR hebben nog een troef in handen. Zij staan beide hoog genoteerd in het klassement en gaan voor een podiumplek op 14 mei, de slotdag van de competitie.