Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 25

Jeroen Blaauw verrast in slotstuk derde periodeSpeelronde 25 verliep op alle terreinen crescendo voor Jeroen Blaauw. Met 15,45 punten won hij niet alleen de weekprijs, ook pakte de zorgmedewerker uit Vinkhuizen op de valreep de derde plaats in de periode en steeg hij naar de vierde plaats in het algemeen klassement.

Waar het zoet voor Jeroen Blaauw was, was het zuur voor Wouter Kalverda. Zijn 14,30 punten zouden normaal gesproken ruim voldoende zijn voor een podiumplaats in het periodekampioenschap. Maar omdat Jeroen zo uit zijn slof schoot, ging dat feest niet door voor Wouter. In het weekend waarin Feyenoord en Ajax voor het eerst sinds lange tijd punten morsten was ook Jur Groothuis goed op dreef. Hij noteerde een score van 13,95 en nestelde zich zo in de middenmoot.

Eindstand derde periode
Voor de volledigheid is het wel zo netjes om de nummers 1 en 2 van de derde periode te vermelden. Die plekken stonden al zo goed als vast en gingen inderdaad naar Danny Louwes (1) en Maarten Teeuw (2). Proficiat heren!

Schone lei
De laatste fase van Bet306Poules gaat komend weekend in. Er zijn nog 9 speelronden te gaan. De vierde en laatste periode breekt aan en dat betekent een schone lei voor alle deelnemers. Velen hebben de ambitie om nog wat van het seizoen te maken. Toch zijn er nog maar een beperkt aantal prijzen te verdelen. De rivaliteit zal groot zijn en de concurrentie hevig!