Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 24

Eindelijk reden tot juichen voor Maarten TorensmaWe hebben een voetbalweekend achter de rug waar we het 10, 20, misschien 30 jaar later nog wel eens over zullen hebben. En dan vooral vanwege dat ene moment. De topper tussen Feyenoord en PSV is toe aan de 82ste minuut als Jens Toornstra een hoekschop voor het doel slingert. Jan-Arie van der Heijden kopt in en Jeroen Zoet lijkt de inzet te keren. Lijkt, want op het moment dat de PSV-doelman uitloopt en het spel wil hervatten geeft het horloge van scheidsrechter Nijhuis een doelpunt aan. Voor het menselijk oog was het niet zichtbaar, maar dankzij de doellijntechnologie weten we dat de bal een paar millimeter over de lijn was. Feyenoord komt door deze treffer op 2-1, geeft de overwinning niet meer weg en doet meer dan goede zaken met het oog op het kampioenschap.

Maarten Torensma vond het allemaal prima. Hij had de Rotterdammers op winst gezet en op wat voor manier de overwinning tot stand kwam, dat maakte de medewerker van het Hampshire hotel even niet uit. Maarten kan het succesje namelijk goed gebruiken. Als 32ste en daarmee nummer laatst van Bet306Poules had hij deze competitie niet eerder reden tot juichen.

Hoog gemiddelde
Met een gemiddelde van 8,82 punten werd er over het algemeen prima gescoord in speelronde 24. In het kielzog van Maarten (16,87 punten) liet ook Jur (15,37) zich gelden. De sterke ronde van JoostH (13,97) bracht het meest teweeg in de bovenste regionen. De Fries steeg van plek 7 naar 5. De laagste score was voor Jim. Hij voorspelde alleen de thuiswinst van Heerenveen (1,57) juist.

Derde periode
Komende speelronde valt de beslissing in de strijd om de derde periode. Danny gaat hierin ruim aan kop en gaat onbedreigd op de winst af. Maarten Teeuw lijkt ook redelijk van zijn tweede plek, maar de strijd om de derde plek ligt nog helemaal open. MennoJ ligt nu op koers voor brons. Maar als hij slechte vorm toont, zitten daaronder meerdere kandidaten op het vinkentouw.