Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 23

Nu is het wél raak: Maarten Teeuw grijpt de rondepotHet tekende zich de laatste weken al een beetje af. Thomas Koekkoek had in januari 8 van de 9 wedstrijden goed, drie weken geleden waren Emma van de Klundert en Maarten Teeuw heel dichtbij een perfect score. Diezelfde Maarten slaagde er in de 23ste speelronde wel in om alle 9 wedstrijden goed te voorspellen. Koploper Feyenoord maakte het heel spannend op bezoek bij hekkensluiter ADO, maar om 18.45 kon Maarten opgelucht adem halen: de 18,56 punten en de rondepot zijn voor hem!

Als vanzelfsprekend deed Maarten ook goede zaken in de algemene stand en het periodeklassement. Overall steeg Maarten 4 plekken en kwam hij de top-tien binnen, in de derde periode verstevigde hij zijn tweede plek en naderde hij koploper Danny, die overigens weer een topprestatie neerzette. Alleen Wouter (13,31) en Job (13,01) deden het deze week beter dan hij (12,06). Hij heeft in totaal bijna 25 punten meer verzameld dan zijn achtervolger Remy. Een bijzonder knappe prestatie. In de resterende 11 wedstrijden kan Danny zich nog een aantal offdays permitteren zonder meteen te vrezen.
Waar Maarten Teeuw alle 9 goed had, presteerde Niek Groenendijk het omgekeerde. Hij had alle 9 fout en zakte zes plaatsen in het algemeen klassement. Niek mag een week op de blaren zitten en hopen op verbetering in speelronde 24, die vrijdag van start gaat met het duel ADO - Twente.