Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 22

Er staat geen maat op Danny LouwesDanny Louwes, dan een tijdje niets, Remy Seinhorst, dan een hele tijd niets en dan pas Joost Rutgers, gevolgd door de rest. Zo liggen de verhoudingen op dit moment binnen Bet306Poules. Danny en Remy stellen zich op bijna tweederde deel van de competitie wel heel nadrukkelijk kandidaat voor de titel.

30 hongerige roofdieren maakten ook afgelopen weekend weer jacht op de 2 beste stukjes vlees. Zonder resultaat: Danny en Remy bleven ook nu weer uit de greep van hun achtervolgers. Sterker nog: in plaats van hun voorsprong te zien slinken, namen ze juist verder afstand. De ongenaakbare Danny Louwes – die tijdens het Formule 1 seizoen tijdens GP’s allerlei VIP’s rondrijdt in dure bolides - scoorde 16,37. Remy Seinhorst – die zijn oude vorm weer terug krijgt – zat daar kort achter met 14,17.

Teleurstellend
“Zo slecht scoren en gewoon stijgen”. We citeren Jasper Langenbarg. Jasper verzamelde 5,99 punten, maar zag tot zijn verbazing dat hij met dat schamele aantal toch 2 plekken klom. Het kon allemaal afgelopen ronde, waarin afgezien van de 2 cracks (en Bart met 12,17 punten) teleurstellend werd gepresteerd. Laurens kreeg het deze ronde zelfs voor elkaar geen enkel duel juist te voorspellen. Voor een aantal had het weinig gescheeld, of zij waren ook in de Walk of Shame terecht gekomen.