Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 21

Niek Groenendijk noteert beste weekscoreBijna alleen maar uitoverwinningen in speelronde 21. Alleen Groningen-Excelsior (3) en Utrecht-Heerenveen (1) eindigden niet in een 2. Uitzeges komen statistisch gezien weinig voor. Door kandidaten van Bet306Poules worden ze doorgaans ook weinig ingevuld. Niek Groenendijk hield afgelopen speelronde wél rekening met een aantal zeges van de bezoekende ploeg. Dat leverde hem de beste weekscore op.

De titelverdediger uit Noordlaren sprokkelde 16,57 punten en pakte daarmee zijn eerste prijsje van dit seizoen. In het algemeen klassement klom Niek acht plekken (nu 10de). In dit stadium van het seizoen is dat een behoorlijke stijging. Een andere morele winnaar is Danny, die ‘gewoon’ meer dan 10 punten pakte en verder afstand nam van zijn vaste collega’s op het podium, Remy en JoostR. Ook JeroenB draaide opnieuw een goede ronde en vestigde zich steviger in de subtop (6de).

Unicum
De Eredivisie, en daarmee ook de Bet306Poules, gaat langzaamaan de beslissende fase in. De competitie is boeiend, zowel boven- als onderin. Het is lang geleden dat er 3 kandidaten zo lang in de titelrace blijven. Daarnaast is het een unicum dat er in deze fase nog steeds 5 of 6 rechtstreekse degradatiekandidaten zijn. Het zijn ook vooral deze ploegen die zich eind januari flink hebben geroerd met winterversterkingen. Wat het oplevert weten we pas in mei. Maar het blijft op alle fronten spannend. Dat staat vast.