Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 20

Gedeelde weekzege voor Emma van de Klundert en Maarten TeeuwZe hebben er lang op moeten wachten, Emma van de Klundert en Maarten Teeuw, maar in de 20ste speelronde van de Eredivisie was het eindelijk zover: ze werden gekroond tot rondewinnaar. Het tweetal voorspelde dezelfde 8 wedstrijden goed. Alleen bij Heerenveen-Groningen gingen ze de mist in. Zij hadden liever gezien dat het duel, dat eindigde in de brilstand, in een overwinning voor de thuisploeg was geëindigd.

Net als Thomas Koekkoek twee weken geleden kwamen Emma en Maarten heel dicht in de buurt van de rondepot. Bij de meeste duels ging de favoriet met de winst aan de haal. Emma – de enige vrouwelijke deelnemer in Bet306Poules – en Maarten – 17de algemeen – hadden gekozen voor zekerheidjes en dat pakte in de meeste gevallen dus goed uit. Met dank aan de ijzersterke ronde stegen beide weekwinnaars bovendien met stip in de derde periode. Daarin klommen zij op het podium naar plek 2 en 3.

Stoicijns
Danny Louwes staat nog steeds op de hoogste trede van dat podium. Met de finishlijn in de verte is er nog geen zenuwtrekje te bespeuren bij de koploper in alle klassementen. Danny lijkt stoïcijns onder alle aandacht en nam zelfs afstand van zijn naaste concurrenten. Remy volgt nu op ruim 6 punten, JoostR op het dubbele daarvan.

Laagste score
Drie deelnemers (MennoL, Mark en Bas) vergaten hun voorspellingen op te sturen en bleven puntloos. Een aantal deelnemers presteerde niet veel beter. Niek en JoostR haalden de laagste score van het weekend. Alleen de thuiszege van Willem II (goed voor een schamele 2,10) zagen zij aankomen. En het was veelzeggend dat die zege in de allerlaatste seconden van de wedstrijd tot stand kwam. Voor de deelnemers met een lage score mag het snel vrijdag zijn. Dan is het aan ADO en Vitesse om het voetbalweekend te openen.