Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 2

Bart Meijer binnen een week van schlemiel naar held



Het tweede weekend van augustus leverde een aantal verrassende uitslagen op en daar hadden maar weinig deelnemers rekening mee gehouden. De thuisoverwinning van Excelsior (5x ingevuld), de remise bij Ajax-Roda (5x) en de uitzeges van ADO (4x) en Sparta (2x) zorgden voor weinig groengekleurde vakjes in het Excel-overzicht van speelronde 2.

Niet zozeer de hoge scores, maar juist de vele lage scores sprongen het meest in het oog op de tweede speeldag. Wouter Kalverda en Mark Wijnen kregen de hoon van de overige kandidaten over zich heen vanwege een score van 0,00. Het tweetal voorspelde geen enkele wedstrijd juist. Verder presteerden ook Maarten (2,64), Niek (3,07) en Emma (4,42) ver onder de maat.

Profiteren
In een ronde met extreem lage scores zijn er altijd een paar kandidaten die weten te profiteren. Dat was in ronde 2 niet anders. Dennis, Laurens, Bas en Danny presteerden prima met 12+-scores. Er was echter een deelnemer die nog beter scoorde en dat was uitgerekend Bart Meijer. De Tilburger veranderde in een week tijd van schlemiel naar held. Vorige week noteerde Bart de laagste rondescore, nu gaf hij met een score van 14,32 de concurrentie het nakijken.

Koploper
Jeroen Klijnsma kreeg dit seizoen de twijfelachtige primeur van het eerste 'vergeten in te vullen formulier'. De schade viel uiteindelijk dus mee voor Klijnsma senior, omdat menig concurrent niet of nauwelijks van de hatelijke nul af kwam. Dennis Sleebos kent dit seizoen een pikstart en is de trotse koploper. De oudste Sleebos-telg tikt na 18 wedstrijden al bijna de 30 punten (29,22) aan.