Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 16

Joshua Epke de sterkste met winterstop in zichtNog een ronde en dan hebben de deelnemers van Bet306Poules even rust. Na zondag ligt de Eredivisie 4 weken stil. In de voorlaatste ronde voor de winterstop bleek Joshua Epke de sterkste. Met 13,80 punten liet de ALO-student de concurrentie zijn hielen zien. Als we het grotere plaatje bekijken lijkt JoostR verzekerd van de periodetitel én de wintertitel. Spannender is de strijd om de 3de plek in de periodestand, die ligt namelijk nog helemaal open.

Joshua - die een zakcentje bijverdient als zwemleraar - heeft zich nog maar weinig laten zien in de eerste seizoenshelft. De huidige nummer 22 van het klassement had tot nu toe een rol in de marge, maar maakte daar afgelopen weekend een einde aan. Joshua voorspelde 7 van de 9 wedstrijden goed. NEC Nijmegen schoot de kans op eeuwige roem (alle 9 goed) al snel in duigen. In plaats van een gelijkspel in Nijmegen, werd het een afgetekende overwinning voor de thuisploeg. Ook de nederlaag van Ajax in Enschede had Joshua niet zien aankomen, maar daarin was hij niet de enige.

Vinkentouw
Komend weekend is de laatste speelronde van de tweede periode. De eerste twee plekken lijken verdeeld. JoostR en Sander staan comfortabel 1ste en 2de. Zoals eerder aangegeven is het gevecht om de felbegeerde 3de plek nog wel spannend. JeroenK staat op poleposition, maar wordt op slechts 0,02 punt gevolgd door Jan. Daarachter zitten Job (1,75 achterstand) en Kolk (5,11) op het vinkentouw. Speelronde 17 begint met een vrijdagavondwedstrijd (Willem II - Heerenveen) en wordt zondag rond borreltijd afgesloten met een topwedstrijd in de ArenA: Ajax - PSV. Succes met voorspellen allemaal!