Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 15

Joost Rutgers stoot Remy Seinhorst van zijn troonHij veroverde de eerste plek in de 4de speelronde en hield deze 10 achtereenvolgende ronden vast. Remy Seinhorst bleek een hele taaie klant in de top van het klassement, maar het is er dan toch van gekomen: Bet306Poules heeft een nieuwe koploper. Het kondigde zich de afgelopen weken al een beetje aan en nu is het er dan echt zover. Oud-kampioen Joost Rutgers nam het stokje over van Remy.

Tussen de borstklopperij om plek 1 door was het Jan Baron die stilletjes de hoogste weekscore op zijn naam kreeg. Jan - op de 11de speeldag ook al de beste - droomde zondagnacht zelfs even van een perfect score, maar daar staken FC Utrecht en FC Twente op zondagmiddag een stokje voor. Ook met 7 uit 9 (en 17,39 punten) presteerde Jan uitstekend. In de schaduw van Jan piekte ook Wouter met een 15+-score. Dat deed ook JoostR, maar is dat nog nieuwswaardig? De 2,02 meter lange Joost steekt er niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk bovenuit in de tweede periode. Het lijkt erop dat alleen Sander (100 vs. 108 punten) hem van de periodetitel af kan houden.

Schaambokaal
De schaambokaal van ronde 15 gaat naar Niek Groenendijk. De titelverdediger voorspelde geen enkele wedstrijd goed en bleef als enige deelnemer zonder punten. In het totaalklassement had het zwarte weekend ook gevolgen. Daarin kelderde Niek van plek 7 naar 10. Behalve de verschuiving van de nummers 1 en 2 en de vuurpijl van Jan (+6 plaatsen) gebeurde er verder niet veel schokkends in het algemeen klassement.

Koning van de gelijke spelen
Speelronde 16 - alweer de een-na-laatste voor de winterstop en in de strijd om periode 2 - begint komende vrijdag in het Noordlease Stadion. De koning van de gelijke spelen - Roda JC speelde 9x (!) gelijk - komt op bezoek in Groningen. Sleept de ploeg van Yannis Anastasiou er opnieuw een drietje uit of trekt de equipe van Ernest Faber de goede lijn van de laatste weken door en blijven de punten in het Hoge Noorden?