Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 14

Sander van Baalen profiteert optimaal van comeback FeyenoordVeel doelpunten en spectaculaire uitslagen in speelronde 14 van de Eredivisie. De meeste verbazing wekte het laatste duel van het weekend. In stadion Galgenwaard maakten Utrecht en Feyenoord er een zinderende pot van. Het werd zo'n wedstrijd waar jaren later nog over wordt gesproken. Sebastian Haller leek de thuisploeg de zege te bezorgen met de 3-1 in de 84ste minuut, maar de aanvallers van de koploper uit Rotterdam-Zuid dachten daar anders over. Na goals van Jörgensen (90) en Kramer (90+9!) eindigde het duel toch nog in 3-3.

Voor Sander van Baalen was het extra genieten. Hij veerde even op bij de gelijkmaker van Kramer. Hij had namelijk een 3'tje ingevuld. Daardoor noteerde de student SGM/hotelmedewerker voor de tweede week op rij de hoogste weekscore.

Wederopstanding
Waar de meeste deelnemers een matige ronde draaiden kwam Sander uit op 15,65 punten. In het algemeen klassement stijgt hij daarmee van de 16de naar de 9de plek. In de periodestand kwam hij een beetje dichter in de buurt van JoostR, die ook geen steken liet vallen. Sander is aan een ware wederopstanding bezig. Wisten jullie dat hij aan het begin van de tweede periode nog op de een-na-laatste plek stond?

Charme
Het was sowieso de ronde van de hoteliers. JeroenK - overigens voor een andere keten werkzaam dan Sander - pakte 12,50 punten en klom daarmee naar de 3de plek op de ranglijst. Dat is een prestatie op zich. Zeker als je je bedenkt dat Klijnsma senior al strafpunten op zak heeft (-5) én pech had met de late 3-3 in Utrecht. Als Utrecht de poort dicht had gehouden in de blessuretijd, was JeroenK er met de rondepot vandoor gegaan en had hij er nog beter voor gestaan in de totaalscore. Maar met 'wat als' verdien je geen punten. De onvoorspelbaarheid is toch ook de charme van het voetbal?