Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 13

Vele gelijke spelen bezorgen Sander van Baalen weekzegeNet als de novemberstorm die zondag over het land raasde, hield ook Sander van Baalen flink huis in speelronde 13. De student SGM mikte deze ronde op veel gelijke spelen en hij werd op zijn wenken bediend. Dankzij 4 remises en de thuiszege van Ajax scoorde Sander 16,91 punten en daarmee eindigde hij voor het eerst dit seizoen als rondewinnaar. Met de weekzege bekroont Sander zijn opmars van de laatste weken. De Stad-Groninger staat ook 2de in de periodestand.

Wie ook prima zaken deden in het weekend van 19 en 20 november waren JoostR en Danny. Zij spinden net als Sander garen bij de vele gelijke spelen en sprokkelden 15,75 punten. In het algemeen klassement namen zij de podiumplekken over van Job en JoostH. Vanzelfsprekend werkt de hoge score ook door in periode 2, waarin het er voor JoostR met de week rooskleuriger uit gaat zien. De inwoner van Meeden pakte maar liefst 80 punten in de laatste 5 rondes (!). Voor Jur, die via dit medium onlangs nog een oktoberdepressie werd aangepraat, is de zon weer een beetje gaan schijnen. Met een keurig aantal van 15,93 punten greep hij maar net naast de hoogste weekscore.

Ongeluksronde
Voor Maarten bleek speelronde 13 een ongeluksronde. Geen enkel Eredivisieduel eindigde zoals hij vooraf had gedacht. Maarten bleef net als Joshua (niet opgestuurd) puntloos. Ook voor Menko, MennoJ, Thomas en Roeland (allen 1 wedstrijd goed) verliep afgelopen weekend desastreus. Maar heren, niet getreurd. Deze vrijdag krijgen jullie alweer de kans om je te revancheren. In De Adelaarshorst starten Go Ahead Eagles en Willem II een nieuwe speelronde. Speeldag 14 zal dit jaar meer beladen zijn dan voorgaande jaren. In de Eredivisie zal ongetwijfeld stil worden gestaan bij Nederlands grootste voetballer ooit, Johan Cruijff, die in maart dit jaar zo plotseling het leven liet.