Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 11

Jan Baron en Job van Maastricht delen de rondepotEen enerverende 11de speelronde kende winnaars en verliezers. Om te beginnen met de winnaars: we hebben deze week 2 man op het hoogste podium. Jan Baron en Job van Maastricht hadden exact dezelfde 5 wedstrijden juist voorspeld. De 15,06 punten die dat opleverde, bleken voldoende voor de gedeelde rondewinst.

Job is een vaak geziene gast in de top van het klassement. De naam van Jan Baron daarentegen komt minder vaak voor in de top van de lijstjes. De outdoorsporter scoorde deze week vooral dankzij gelijke spelen bij Heracles-Sparta, Feyenoord-Heerenveen en FC Utrecht-NEC. De huidige nummer 21 van de ranglijst zette vorige week ook al een 15+-score neer. Na een stroperige start lijkt Jan eindelijk op toeren. In de tweede periode - waarin JoostR nog altijd aan kop gaat - speelt hij nu ook een rol van betekenis.

Oktoberdepressie
Waar Jan en Job een vreugdedansje deden, waren er ook verliezers. Jur heeft last gehad van een oktoberdepressie: voor de 4de keer in de laatste 5 rondes zette hij de laagste rondescore neer. Overigens was Jur dit keer niet alleen. Ook Niek had geen enkele wedstrijd goed en bleef op de 0 steken. Ook Remy voelt dat er aan zijn stoelpoten wordt gezaagd. Hij lijkt ook maar van vlees en bloed en scoorde slechts 1,16 punten. De jagende aasgieren achter hem komen voorzichtig dichterbij. Verder stoot een ezel zich geen tweemaal aan dezelfde steen, maar Menko wel. Hij miste al voor de tweede keer dit seizoen de deadline van vrijdagavond 20.00. Ondanks het missen van 2 rondes staat hij in de middenmoot. Maar hoe ver was hij gekomen als hij alle keren op tijd was geweest?

Interlandperiode
Komend weekend hebben we nog 1 ronde voor de (hinderlijke) interlandperiode. De derby van Noord-Holland tussen AZ en Ajax is het mooiste affiche. Groningen gaat op bezoek in Nijmegen, Feyenoord heeft een uitduel in de sfeervolle Adelaarshorst en PSV ontvangt FC Twente.