Welkom bij Bet306Poules

Neem het op tegen je vrienden en speel voor mooie prijzen.
Ben jij de beste voetbalkenner van Nederland?

Speelronde 10

Remy Seinhorst blijft een klasse apartAan de top komen is makkelijker dan er blijven. Deze zin horen we vaak in de sport en ook op de competitie van Bet306Poules is dit van toepassing. We hebben we in het verleden vele kandidaten als een komeet aan de top zien komen en vervolgens net zo hard weer zien verdwijnen. Spelers die bovenaan staan moeten bestand zijn tegen de druk en de spotlights. Remy Seinhorst doorstaat de tests in dit nog prille seizoen uitstekend. Na het winnen van de eerste periodetitel voegde Remy deze keer de weekwinst in ronde 10 toe aan zijn toch al imposante erelijst.

Er werd over het algemeen flink gescoord in speelronde 10. Behalve Remy (18,31) zaten Emma (18,11), Sander (18,06), Joshua (17,09) en JoostR (16,88) ook hoog in de score. Laatstgenoemde verstevigde daarmee zijn leidende positie in de twee periode. JoostR verzamelde al 36,37 punten in 2 rondes en met dat aantal laat hij zijn achtervolgers ver achter zich. Behalve de 5 cracks van de 10de speeldag waren er nog eens 14 deelnemers die boven de 10 punten uitkwamen. Nog maar eens een bevestiging van de goede ronde voor een groot deel van de voorspellers.

Herfstdip
Koploper Remy loopt verder weg van Jim en Danny, maar dat tweetal verdedigde wel met succes hun stek in de top-drie. Wel zijn er inmiddels een hoop kapers op de kust die dolgraag naar het podium willen. De strijd om plek 3 is op dit moment ook leuker om te volgen dan die om plek 1, want Remy is nog altijd een klasse apart. Toch zal er ook bij hem een keer een herfstdip of black-out moeten optreden. Wie weet komend weekend wel, die begint met Twente-Roda op vrijdagavond en eindigt met ADO-AZ op zondagmiddag.